Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Eijan ja Tinon kenraaliharjoitus

 Kävely sujui mallikkaasti ja sopivan hitaasti. Eija iloisena ja aurinkoisena ja hieman hyräillen ja Tino vähän vakavampana vieressä. Pariskunta mietti, että tultaisiinko "käsikynkkää" vai kädestä kiinni pitäen. Jälkimmäinen tuntui luontevammalta.
 Tässä kuunnellaan tarkkaan mitä pappi sanoo ja painetaan kaikki mieleen, että sitten sinä tärkeänä päivänä muistaa kaiken. Itsekin koitin kirkon akustiikkaa joka on aivan mahtava.
Tässä sitä sitten tullaan jo poispäin ja tuleva morsian edelleen yhtä hymyä, mutta sulhanen tuttuun tyyliinsä arvokkaasti ja vakaasti. Kaasona sain olla paikalla harjoituksissa ja toinen kaaso Maarit (Eijan kaksoissisko) oli hengessä mukana. Tästä on nyt hyvä jatkaa ja seuraavaksi alammekin suunnitella ja valmistaa häätaloa kuntoon.

1 kommentti: