Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Perhosia tanssii mekossa

 Eeva puki päälleen uuden pikkumustan mekon, jonka TyyliSisko oli "stailannut". Mekkoon oli käsin neulottu paljetista perhosia ja niitä koristi hopean värinen pieni koru.
 Halusin, että mallimme on paljain varpain ja huiviksi TyyliSisko valitsi vaaleansinisen/hopea raitaisen huivin. Mekko on kevyt ja naisellinen ja huivi antaa siihen ryhtiä.
 Eevan tyylipersoonallisuus on luonnollinen ja naisellinen. Luonnollisuus tulee esille Eevan arjessa, hän pukeutuu mielellään farkkuihin ja paitiksiin ja rennosti ja vapaa-aikana mataliin kenkiin tai tossuihin.  Juhliin lähtiessä hän haluaa olla naisellinen ja pukeutuu kauniisiin mekkoihin. Tässä kuvassa Eeva on jo löytänyt kengätkin rappusilta ja pääsee pian sovittamaan niitä.
 Nyt vielä kynsien lakkaus ja kengät ovat tietysti korkeat ja näyttävät, niin kuin naisellisella naisella yleensä. Eeva on vaihtanut boleron kauniin perhosmekkonsa kanssa. Onko tämä nyt hyvä väri? hmmm.... vai pitäisikö ottaa kirkkaamman väristä?
Pitää vielä katsoa, että lakkapullossa on vielä lakkaa, jospa lakkaisi vielä kyntensäkin. Eeva ajattelee; hienoa kesä on tulossa ja voi käyttää kaikkia ihania kesämekkoja, vaikka sellaisiakin joissa perhoset tanssii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti