Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Eijan ja Tinon häiden järjestelyä


Muutamaa päivää aikaisemmin häitä olimme järjestelemässä häätaloa juhlakuntoon. Häät pidettiin Järilän Seuratalolla. Jos toinen tai molemmat ovat olleet naimisissa aikaisemmin on tärkeää, että häistä tulee tunnelmalliset ja heidän näköisensä häät. Tärkeää on myös huomioida, että tulevat häät eivät muistuta mitenkään aikaisempia häätapahtumia. Kaasona otinkin tarkasti huomioon morsiusparin toiveita.



 Tässä olemme saapuneet tulevaan juhlapaikkaan ja miehet miettivät, miten nämä pöydät saataisiin kauniisti ja niin, että kaikki vieraat mahtuisivat?




 Ideana oli tuoda kullan hohdetta pöytiin. Olinkin morsiamen kanssa ostoksilla ja ehdotin, että laitettaisiin kullan väriset kaitaliinat valkoisen pöytäliinan päälle, siihen ripoteltaisiin kullan väristä helminauhaa. Tärkeää oli myös, että juuri hääparin pöytä erottui, siksi laitoimme pöydän alle kauniin punaisen maton.


Mieheni spreijasi kullan hohdetta oksiin. Oksat hän oli kerännyt meidän pihasta yksitellen ja teki niistä saman kokoisia. Tämän jälkeen hän kuivasi kaikki lakanan päällä sisätiloissa. Kuivauksen jälkeen hän spreijasi yksitellen kaikki oksat ja jälleen kuivumaan. Oksien päälle ripottelimme paikan päällä helminauhaa. "Morsiusparikin" siinä pöydällä jo odottaa juhlan alkamista.










Tuolit vielä puuttuu tästä kuvasta, mutta pöydän koristelu ja matto tuo tähän jo juhlan tuntua. Tuolit toimme jo seuraavana päivänä.







Morsiusparin taakse jäi tyhjää tilaa ja niimpä toin kotoa siihen sermin ja puin torson, parit korkokengät ja matkalaukku rekvisiitaksi. Tämä kuvastaa hyvin morsianta. Eija on räiskyvä, iloinen nainen joka voi vaikka kesken omien juhliensa aikana vaihtaa vaikka kengät ja jopa pukua.













Miehet järjesteli pöydät vinottain, näin saatiin kaikki vieraat hyvin mahtumaan ja lisäksi tilasta tuli kaunis ja mikä tärkeintä, jäi tanssitilaa.




                                   


 Mieheni teki yllätyksenä hääparille kultahohtoisen seinämaalauksen. Olimme ajatelleet, että se laitettaisiin pystyyn, mutta sulhanen halusi sen vaakaan ja vielä vähän vinoonkin. Tämä kertoo hyvin sulhasen taiteellisuudesta.

                                                                                                                                          







Tässä vielä Eija miettii, että onko nyt varmasti kaikki huomioitu tulevaa juhlaa varten.  Antaa vielä viimeisiä ohjeita kaasolleen, pientä hienosäätöä ja vieraatkin voivat tulla.
                                                           Eija näyttää pojillensa Villelle ja Valtterille kuvia kännykästään ja vieressä katselee Villen tyttöystävä Ida. Tästä on nyt hyvä alkaa valmistautua tulevaan hääjuhlaan.                                                                                                       

2 kommenttia:

  1. taas hyviä tilannekuvia jännitys tiivistyi entisestään ja Siskolla oli silmää laittaa paikat kuntoon!

    VastaaPoista