Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Mustaa pitsiä

Olen innostunut "stailaamaan" uusia mekkoja erilaisilla asusteilla ja löysinkin yhdestä ihanasta pienestä liikkeestä mustaa "reikä" pitsiä ja kaikkea muutakin mielenkiintoista materiaalia. Mustahan on aina dramaattinen, siitä tulee mieleen salaperäinen, arvokas, ylellinen ja seksikäs. Pitsiä ostaessa on hyvä huomioida, että se on laadukasta ja yksinkertainenkin mekko muuttaa muotoansa jos siihen laittaa ripauksen mustaa tyylikästä pitsiä. Nyt käytetään myös paljon asusteissa pitsiä, yhdistellään mustaa nahkaa, ketjuja ja pitsiä koruihin, laukkuihin ja liikkeissä näkyy myös upeita pitsisiä kenkiä joissa aika monissa on huimat korot.
Jos puhutaan alusvaatteista, niin ne on todella ylellisiä ja kauniita pitsisiä luomuksia. Ylellisimmät on kuitenkin käsintehdyt, joita ei liikkeistä enää niinkään löydä, ehkä jostakin pienistä erikoisliikkeistä. Ainahan sitä voi ostaa silkkiset mustat tai vaikka valkoisetkin alusvaatteet, ostaa sitä ylellistä pitsiä ja neuloa käsin vaikka niihin alushousuihin. Pukeutuminenhan lähtee jo alusvaatteista ja kun tiedät, että sinulla on silkkiset ihanat alusvaatteet ja joihin olet vaikka käsin neulonut vielä sen pitsinkin, niin sinulla tulee todellakin naisellinen ja itsevarma olo.

Ensiviikolla saadaan TyyliSiskon kuvauksiin nuori kaunis nainen joka on ollut asiakkaani ja hänen päällä näettekin juuri näitä uusia "stailattuja" mekkoja. Käyn varmasti myös hänen vartalonmuotoansa, tyylipersoonallisuustestiään ja värimaailmaansa läpi.
Tässä kuussa saamme myös Sensuelli Irman kuvauksiin ja kuulemme ehkä lisää hänen salaperäisestä miehestään.
Mukavaa alkavaa viikkoa teille toivottaa: TyyliSiskon poppoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti