Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

maanantai 14. maaliskuuta 2016

"Kesähepeniä"

 Tämän valkoisen uuden mekon TyyliSisko "stailasi" valkoisella hapsunauhalla. Hapsunauha on myös käsin ommeltu ja tämäkin mekko on käsin pestävä.





















Tämä mekko sopii hyvin Eevan vartalomuodolle, uuma tulee kauniisti esiin. Hiuksiin on solmittu kaunis hempeän värinen huivi ja kengiksi Eeva valitsi TyyliSiskon punaiset nahkaiset avokkaat. Mekkoon sopisi myös hyvin matalat kengät tai tossut. Jos Eeva lähtisi vaikka kavereiden kanssa iltaa istumaan, niin hän voisi heittää vaikka nahkarotsin päällensä ja tossut jalkaansa, näin mekko näyttäisi taas aivan erilaiselta.




Tämä mekko on persikan värinen ja tämäkin on käsin pestävä, koska TyyliSisko neuloi tähän korunauhaa eteen vähän korumaisesti, hiuksiin Eeva laittoi käsin tehdyn pannan jonka olin virkannut pellavalangasta ja lisännyt siihen valkean pitsikuvion ja pellavaisen pitsnauhan jolla saa pannan solmittua.
Tässä pitsisessä takaosassa olin neulonut käsin korunauhaa pitsin ympärille, mekko on todella kaunis Eevan päällä. Voisin ajatella, että Eeva juoksisi aamukasteessa paljain varpain ja juuri tämän mekon kanssa. 
Kaikki kuvat otti mieheni Kaitsu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti