Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Upea Eeva juhliin lähdössä

TyyliSisko teki Eevalle värianalyysin,tarkasteli ihon väriä, silmien väriä ja hiusten väriä. Viestittivätkö ne lämpimyyttä - viileyttä, kirkkautta - pehmeyttä vai vaaleutta - tummuutta. Nämä katsomalla saatiin dominoivat eli määräävät piirteet. Kun tämä oli saatu selville, niin TyyliSisko katsoi vielä onko Eeva kevät, kesä, syksy vai talvi. Eevan värianalyysi osoitti, että hän on viileä kesä.
Tämän kuvan uusi "stailattu mekko ei ole ihan paras väri Eevalle, mutta kasvoja vasten laitettiin juuri hänen paletistaan sopiva vaaleanpunainen silkkihuivi.
Kesänaiselle sopivat hyvin juuri pastellit ja pehmeät neutraalit värit. Kerroinkin Eevalle, että kun hän lähtee ostoksille, niin ajattelee sanoja: sininen, roosa ja pehmeä. Tässä mekossa halusin korostaa Eevan herkkää naisellisuutta, ja hiukset laitettiinkin kevyesti kiinni. Eeva on "luonnonlapsi" hän on kaunis ilman meikkiäkin. Tämäkin mekko on uusi jonka TyyliSisko on "stailannut. Lisäsin käsin neuloen mekkoon kaunista helminauhaa, joka oli lähes puvun väristä. Tämäkin mekko lähti Eevan mukaan ja siitä tietysti olin iloinen.
Kevään juhliin lähtiessä on vielä usein viileää, niimpä kannattaa ottaa mukaan takki joka on myös Eevan väripaletista tummansininen. Eevan kannattaa muistaakin, että musta ei ole hänelle paras väri, jos kuitenkin käyttää mustaa, niin kuin nuoret usein käyttävät, on hyvä muistaa, että ei laita kovaa väriä vasten kasvoja.
Tässä kuvassa nuori kaunis nainen on hyvin mietteliäs? Miettiiköhän seuraavia kuvauksia? omaa poikaystäväänsä? vai jotakin ihan muuta? Eevan käynti TyyliSiskon kuvauksissa oli kuin hento kesän tuulahdus, niin raikas niin aurinkoinen ja valloittava. 

TyyliSisko odottaa kevättä ja kesää innolla, on kaksi täysin erilaista mallia, toinen vahva ja aikuinen nainen eli Sensuelli Irma ja toinen kuvankaunis herkkä Eeva jota leikkisästi nimitän "Elovehnä" tytöksi.

Näistäkin TyyliSiskon kuvauksista vastasi mieheni Kaitsu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti