Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Luonnon kaunis

Mallini "Elovehnä" Eeva on luonnonkaunis. Hän oli eka kertaa TyyliSiskon kuvauksissa. Kaikkia meitä varmaan jännitti, mutta pian Eevakin oli kuin olisi aina istunut tai seissyt mallina, niin luontevasti se kävi. Saatiinkin ihania luonnollisia tilannekuvia ja kuvauksista vastasi tietysti tuttuun tapaan mieheni Kaitsu.

Eeva kaunis nuori nainen. Hänen vartalonmuotonsa on pehmeä suora. Hänelle sopivat vartalonmyötäiset vaatteet ja hänen kannattaa korostaa vyötäröänsä erilaisilla vöillä ja vartaloa korostavilla leikkauksilla. Materiaalit jotka hänelle sopivat on tiukkaan ja "keskitiukkaan" kudotut kankaat. Eevan kannattaa juuri etsiä esiin aina hänen upea kapea vyötärönsä, kun hän vaatteita valitsee.









Tässä kuvassa hymy on herkässä ja TyyliSisko halusi korostaa myös Eevan herkkiä kasvoja ja upeita hiuksia. TyyliSiskon omasta mallistosta pellavalangasta virkattu nauha johon lisätty koristenauha käsin ommeltuna. Nauha sidotaan pitsinauhalla taakse, mutta aivan erilaisen siitä saa jos laittaa kaulaan ja sitoo pitsirusetin vaikka sivuun.





































 Tässä kuvassa Eevalla on hiuksissa musta kaunis pitsinauha joka on myös TyyliSiskon omaa mallistoa. Kauniin mekon päälle on laitettu hopeaharmaa hohtoinen bolero. Tässäkin kuvassa tulee hyvin esiin Eevan kaunis olemus ja herkkyys.

































Tämä vaaleanpunainen mekko vaihtoi jo omistajaa. Mekko on uusi mekko jonka TyyliSisko on "stailannut". Mekkoon on lisätty kaunis hopeinen korunauha mekon helmaan käsin neulottuna ja ylös rusettiin samaa nauhaa. Pienillä lisäyksillä mekosta tuli aivan eri näköinen. Eeva ihastui mekkoon ja ostikin sen tuleviin juhliinsa. Näiden korulisäysten jälkeen tietysti mekko on käsin pestävä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti